Pauwendag Sint-Jan kunstig

Op de jaarlijkse pauwendag toonden de kinderen van Basisschool Sint-Jan hun ‘beeldknap’ talent. Nadat kinderburgemeester Daan na een sterke speech aan zijn medeleerlingen de tentoonstelling met de maquette van de droomspeelplaats had geopend, was het de beurt aan de klassen van de lagere school om hun talenten tentoon te spreiden.

Danny Huijsmans

De ganse namiddag namen ze de ouders mee in de wereld van beroemde kunstenaars zoals Picasso, Dali, Magritte, Mondriaan, Warhol en nog vele anderen.

De ouders kregen leuke opdrachten en leerden veel bij over het leven en werk van de schilders. Een aantal klassen toonden de ontwerpen die ze hadden gemaakt van prachtige schilderijen. Anderen hadden hun schilderij reeds klaar. Wanneer ze allemaal klaar zijn dan zullen we de schilderijen op regelmatige tijdstippen tentoonstellen in de verschillende handelszaken van onze wijk als onderdeel van ‘Wijk in de kijker Kerkhoven’.Tussendoor konden de ouders ook de maquette bewonderen!Het was erg knap wat er vandaag werd getoond!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio