De Geest lanceert ‘Gisteren’ met knappe videoclip

De Geest, alter ego van Geert Vanloffelt, kiest in ‘Gisteren’ resoluut voor een eigenzinnig maar herkenbaar geluid, mede bepaald door het unieke gitaarspel van gastgitarist Gianni Marzo (Isbells, Marble Sounds).

Geert Vanloffelt, zanger-tekstschrijver uit As (maar afkomstig uit Genk), haalde met zijn vorige groep ‘Brons’ tijdens de vorige Nekkawedstrijd makkelijk de halve finale, en besloot na dit avontuur zich aan een soloproject te wagen.

Jeroen Vanden Boer

En De Geest kwam uit de fles! Na ‘Stapelgek’ (zomer 2013) is ‘Gisteren’ de tweede single van De Geest, met Andy Willems (piano), Rob Christoffels (contrabas) en Gianni Marzo (gitaar) als gastmuzikanten.

En in deze tijd geen nummer zonder clipje; na een reeks van vergaderingen en memorabele filmsessies die niet altijd zonder slag of stoot verliepen, kan De Geest met trots de geboorte van hun nieuwe videoclip aankondigen.

Absoluut de moeite waard om te bekijken!

Het nummer is beschikbaar via iTunes (https://itunes.apple.com/us/album/gisteren-single/id789802706) en kan je horen op de betere radio.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio