Stepsfeesten goed voor 24.700 euro

De Stepsfeesten zijn al weer enkele maanden achter de rug. Het waren 5 dagen van samenhorigheid, plezier en ambiance. Wij zijn als comité dan ook ten zeerste verheugd met het eindresultaat.

Na een geslaagd begin op woensdag en donderdag, waar de jongeren en de ouderen hun gading vonden, ontplofte de feesten helemaal in het weekend.

Geert Moyaers

A3-beton, Sergio, Discobar Lassy, de Romeo’s, de Suspenders, Sam Gooris, Christoff en the Flying Fox Bluesband zorgden voor een volksfeest dat Montenaken op zijn grondvesten deed daveren. Bedankt!

Natuurlijk kon al die sfeer nooit plaatsvinden zonder het fantastische publiek dat tijdens de Stepsfeesten is komen opdagen. Bedankt!

Een comité heeft geld nodig om te kunnen functioneren. Daarom zijn wij erg blij met de mooie sponsorbedragen die wij hebben ontvangen. Ook een speciale dank aan het Stepscomité van 1988 dat ons een eerste injectie van ongeveer 9.500 euro gaf om de feesten goed te kunnen starten. Bedankt!

Alle mensen die hebben meegewerkt aan de kaarsjesprocessie, de ommegang, de tentoonstellingen, aan het voltallige gemeentebestuur en -personeel. Bedankt!

En natuurlijk, alle vrijwilligers. Jullie hebben keihard gewerkt om alles te doen slagen. Bedankt!

Wij zijn fier om aan te kondigen dat wij een eindbalans hebben van maar liefst 24.700 euro. En wij zijn niet van plan het hierbij te laten. Wij hebben ADO-icarus, een organisatie die steun biedt aan mensen met een handicap, een cheque geschonken van 1000 euro voor hun hulp tijdens de feesten. En we gaan nog verder. Wij willen ons comité laten voortleven en meer van ons laten horen. Daarom is het belangrijk dat we nieuwe mensen kunnen aansluiten. Jullie kunnen je interesse om in het comité te stappen uiten op geertmoyaers@gmail.com.Bedankt!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio