Gun ook in 2014 uw handelspand een facelift

In 2013 tekenden 7 handelaars in op het project ‘Gun uw handelspand een facelift’.

Onder meer ijssalon Milisse en Electro Boudewijn in de Koning Albertlaan en ijssalon De Potter in de Kloosterstraat hebben de voorgevel van hun zaak opgewaardeerd in het kader van dit project.

gemeente Neerpelt

Het project werd onlangs verlengd met een jaar. Hierdoor kunnen gegadigden nog inschrijven in 2014.

De uitstraling van een pand draagt immers bij tot een aangename en gezellige omgeving om te winkelen en te shoppen en komt de aantrekkelijkheid van het handelscentrum ten goede. Daarom stimuleert de gemeente eigenaars en handelaars in het centrum om bijzondere aandacht te besteden aan de voorgevel van hun handelspand.

De gemeente voorziet financiële ondersteuning voor gevelrenovatie aan handelspanden in het centrumgebied. Co-financierders in dit project zijn EFRO, de Provincie Limburg en Vlaanderen (Hermes-steun).

Om in aanmerking te komen voor betoelaging moeten de uit te voeren werken minimaal 5000 euro bedragen. De betoelaging bedraagt 50% van het factuurbedrag (ex. BTW) van de subsidieerbare werken, met een maximale totale subsidie van 10.000 euro.

Alle info over het opstarten van een dossier vind je hier: http://www.neerpelt.be/content/product_catalog/record.php?ID=304


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio