Tafeltennis: A ploeg rukt op, B en D ploeg nog in de running

Naast de provinciale kampioenschappen was de competitie eveneens terug van start gegaan met overwegend goede resultaten voor alle ploegen.

A PLOEG – TTC HERCKENRODE C: 13-3Een belangrijke overwinning was er voor de A ploeg die daardoor mooi opschuift in het klassement.

Johan Carna

Jorne Raymakers bewees andermaal dat hij tweede provinciale vlot aankan door al zijn matchen te winnen. Ook vier op vier was er voor Stijn Marcoen terwijl Johan Carna de duimen moest leggen tegen de eerste man van de bezoekers en zo drie matchen kon winnen. Twee winstmatchen waren er voor Thomas Vanhaeren.

B PLOEG – TTC LIPALET C: 10-6Een wat moeilijkere overwinning was er voor de B ploeg tegen St-Huijbrechts-Lille. Man van de avond was Gijs Kuppens met vier overwinningen. Thieu Beliën en Ben Van Gerven zorgden beiden voor drie matchen. Pechvogel was Martyn Smeers, de “supersub” van de club. Ondanks zijn strijdlust, kwam hij bij iedere wedstrijd dat tikkeltje tekort om te zegevieren.

C PLOEG – TTC AARSCHOT C: 6-10Pech was er voor de C ploeg. Door het feit dat Aarschot B forfait had gekregen van hun tegenstander, kon hun C ploeg extra versterkt worden tegen onze ploeg. Toch werd er met man(en vrouw) en macht gestreden en werd het nog een bitsige strijd. Stef Bollen moest de rangen versterken maar kon toch maar twee matchen winnen. Sterkhouder van de C ploeg was terug Dries Theunissen, al gans het seizoen op sterk niveau aan het spelen. Christiane Vanchaze kon eveneens haar match meepiken waardoor het op een gegeven moment nog 5-5 stond. Hans Dierick won geen enkele match. Hij verloor krap twee matchen in de vijfde en beslissende set, telkens met het kleinste verschil (9-11 en 10-12 setstand)

D PLOEG – TTC LIPALET E: 13-3Een vlotte overwinning was er voor de tweede in het klassement. Al vlug lag de wedstrijd in een definitieve plooi want halverwege stond het al 7-1. Uitblinkers van de avond waren Jos Bollen en Jens Carna door al hun matchen te winnen. Drie op vier was er voor Ruddi Poelmans en twee op vier voor Yvo Davids.

E PLOEG – TTC LIPALET I: 14-2Ook de E ploeg kon een klinkende eindzege behalen. Duidelijk een maat te sterk voor de tegenpartij. Dit kon eveneens gezien worden door het feit dat er slechts twee wedstrijden in vijf sets beslecht werden. Davy Gijbels en Ward Gysbrechts wonnen al hun matchen, Leendert Weytjens en Bart Loenders verloren elk één partij.

F PLOEG – TTC DIEPENBEEK D: 5-11Twee gelijkwaardige ploegen stonden tegenover elkaar. Allemaal NG-spelers (Niet Geklasseerd). De spelers van Diepenbeek waren blijkbaar individueel toch iets sterker. Uitschieter bij de thuisploeg was Kamiel Thijs. Hij won drie matchen. Jaspers Davids en Jannick Jansen konden ook nog een overwinning binnenhalen. Broer Bjarne Jansen had minder geluk en won geen match.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio