Kampioenendag De Zuiderduif Gutschoven

Op 12 januari hield De Zuiderduif Gutschoven naar jaarlijkse gewoonte hun kampioenendag. Om 16 uur gingen de deuren van zaal de Wijngaerde open.

Daar het merendeel van de liefhebbers eerst naar het kampioenschap van België cyclocross keken, was tegen 17 uur de zaal tot barstens toe gevuld en kom men beginnen met de huldiging.

Georges Vandenrijn

Eerst werden de diverse kampioenen gehuldigd en daarna de sponsorprijzen uitgedeeld door de talrijk opgekomen gemeenteraadsleden van Heers en Borgloon. Ook was er een kleine attentie voor Tony Hubrechts voor zijn nationale overwinning op Marseille (voor de eerste maal in het bestaan van onze club).

Nadien volgde een versnapering en werd er een aanwezigheidstombola verkocht. Nadien werden de bonnen opgeroepen die op Pitts reeds stonden voor een gemiddeld van 58 euro. In de zaal kwam er nog 605 euro bij, wat het gemiddelde bracht op een kleine 67 euro, wat een zeer goed resultaat is. Aan het eind van de avond, werd dan de tombola met meer dan 100 prijzen getrokken. Het was weer een zeer geslaagde avond en er is weer wat geld in kas om de liefhebbers dit jaar weer wat extra te geven.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio