Mariam Nazaryan schittert met leraren van de NIKO-Kunstacademie

Iedere week is er wel ergens in Noord-Limburg een concert van de kunstacademie. Maar op zondag 12 januari vond er in het Atrium van het Dommelhof in Neerpelt een bijzonder concert plaats. Meer dan twintig leerkrachten concerteerden er voor een zeer talrijk publiek.

Karl Meermans

Om alle afdelingen aan bod te laten komen werd er door de dansleerkracht Elfi Van Bergen een video getoond. Deze werd opgenomen in het Cultuurpunt van Gruitrode, waar ook de balletlessen worden georganiseerd. De afdeling Pop&Jazz wist dit hoogstaand concert af te sluiten met een prachtige bijdrage van Mariam Nazaryan uit Meeuwen.

Mariam is een leerling zang uit de klas van Carla Schroyen en piano uit de klas van Leen Willekens. Mariam deed al mee aan verschillende popzangwedstrijden zoals My name is Rihanna en Eurosong for kids waar ze het telkens ver in bracht. Momenteel is ze haar eerste full CD aan het opnemen.

Mariam werd ondersteund door de leerkrachten van de popafdeling Andy Willems op piano, Gerold Olieberg op bas en Gerry Reynders op drum.Na afloop werd er dankzij de financiële steun van de Noord-Limburgse gemeenten een receptie aangeboden. (Foto's Jean Vandijck)

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio