HuisvandeMens klinkt op een zoet 2014

Januari is de maand van de goede voornemens en de jaarlijkse Nieuwjaarsborrels. Ook huisvandeMens Tongeren gelegen op de Vlasmarkt, zette afgelopen zondag 12 januari het nieuwe jaar al sprankelend in.

Vrijwilligers en sympathisanten lieten het WK veldrijden aan hun voorbijgaan en bezochten het huisvandeMens Tongeren om het nieuwe jaar in te luiden.

sigrid pieters

Het huis wenste haar genodigden bovenal een zoet en hartelijk jaar. Hiertoe werden heel wat zoetigheden voorzien, zoals gebak en makarons, dé hoofdingrediënten van een high afternoon- tea concept. Goede voornemens om in 2014 minder te zondigen, werden dus nog even uitgesteld. Als aanzet werden de bezoekers uitgenodigd om hun goede voornemens op een briefkaart te noteren. Deze ingevulde briefkaart zal vervolgens eind 2014 terug bezorgd worden aan de rechtmatige eigenaar om zichzelf met deze goede intenties te confronteren en af te toetsen of men in z’n opzet is geslaagd. Bij eventueel falen, dient men echter niet meteen te wanhopen, want ook 2015 biedt op zijn beurt weer nieuwe opportuniteiten om er eens degelijk werk van te maken!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio