CVO13: “Cin Cin, tanti auguri per 2014” ofwel “gezondheid, beste wensen voor 2014”

Om het nieuwe jaar goed te beginnen gingen de cursisten van het eerste jaar Italiaans in Tongeren van Volwassenenonderwijs CVO 13 samen naar een typisch Italiaans restaurant. Ze proefden de Italiaanse gerechten en snoven de Italiaanse sfeer op. De cursisten gingen enthousiast aan de slag: ze lazen de menukaart en ze probeerden de primi en secondi piatti te ontcijferen.

CVO13 Zuid-Limburg

Ze kregen de geziene woordenschat letterlijk op hun bord voorgeschoteld en de betekenis van pomodori, aglio, scaloppina, enz. is nu zo klaar als klontje! Deze activiteit bevordert de groepssfeer en zorgt ervoor dat de cursisten de theorie in de praktijk kunnen omzetten.

“Tijdens de lessen Italiaans is er veel plaats voor eigen inbreng, iedere cursist kan zijn eigen taalgevoel ontwikkelen in het licht van dynamische en actieve lessen,” verklaart docente Ine Buekers.

De cursisten wisten de uitstap erg te waarderen!

Eind januari start een nieuwe reeks cursussen in al onze vestigingen. Inschrijven kan dus opnieuw. Wil je meer info over onze cursussen in Tongeren, Lanaken, Bilzen of Sint-Truiden, neem een kijkje op www.cvo13.be of bereik ons via het nummer 011/69.73.31. Leuke lessen én uitstapjes staan op jullie te wachten.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio