Receptie op mensenmaat in huisvandeMens Lommel

Mensenwensen op mensenmaat. Zo kondigde het huisvandeMens Lommel zijn nieuwjaarswensen voor 2014 en bijhorende nieuwjaarsreceptie aan. Want mensen, daar draait het om voor deMens.nu.

En die mensen zorgden afgelopen zondag voor een gezellig vol huis.

Riet Lavreysen

Om te klinken op het nieuwe jaar, maar ook om achterom te blikken en de balans op te maken van 2013. Voor een verhelderende toelichting zorgden begeleidingsgroepvoorzitter Michel Beckers, financieel IMD-voorzitter Guy Kindermans en provinciaal Mens.nu-directeur Mark Morhaye.

Niet zonder enige fierheid konden zij vermelden dat opnieuw meer mensen beroep deden op de medewerkers voor een vrijzinnige plechtigheid op maat. Mensen die nood hebben aan een goede babbel in moeilijke tijden, vonden ook hun weg naar het huisvandeMens met een stijging van het aantal gesprekken als gevolg, net als het aantal toelichtingen over wat je zoal kan regelen omtrent een waardig levenseinde. Het huisvandeMens Lommel staat niet alleen, en er waren dan ook vele warme woorden van dank voor de vrijzinnige lidorganisaties in de regio – HVV Noord, HVV West, HJ Leopoldsburg, de feestcomités die het lentefeest/feest vrijzinnige jeugd organiseren in deze regio-, de leerkrachten zedenleer en de vele lokale partners, stad, sociaal huis, CC De Adelberg Lommel…, voor de intensieve en vruchtbare samenwerking.

Het Lommelse team heeft alvast veel zin om met hetzelfde enthousiasme 2014 in te vliegen. “We doen ons best om er steeds te zijn op maat van mensen, op elk groot, klein, moeilijk of uniek moment in het leven. Voor een goed gesprek, een unieke plechtigheid, een boeiende activiteit. Op mensenmaat.“


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio