Nieuwjaarsbijeenkomst Neos Maaseik

Traditioneel werd er gestart met een eucharistieviering in de Kruisheren kerk in Maaseik. Deze viering werd voorgegaan door E.H. Jan Bierens. De mis werd opgeluisterd door een meerkoppig saxofoonensemble en samen met de goed gekozen teksten, op maat van onze seniorenvereniging, werd deze viering een mooie start voor onze nieuwjaarsbijeenkomst.

Nico Peeters

Na de misviering trok iedereen naar de Agora waar er geklonken werd op het mooie jaar 2013 dat wij als Neos hebben mogen meemaken en op het komende nieuwe jaar 2014. Het was er een heel gezellige bedoening met lekkere hapjes en drankjes.

Vervolgens gingen wij aan tafel voor ons viergangenmenu. Ook dit jaar was het menu weer goed verzorgd en konden we van diverse lekkernijen met aangepaste wijnen genieten. Onverwacht werd er door een van onze leden nog een act opgevoerd. Deze act zorgde voor nog meer stemming in de zaal. Deze feestelijke bijeenkomst werd afgesloten met een lekkere koffie en de nodige versnaperingen.Kortom een zeer geslaagd begin van 2014.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio