Heikneuters vieren 45-jarig bestaan

De Heikneuters hebben hun feestjaar ter gelegenheid van hun 45-jarig bestaan prachtig ingezet. Op zaterdag 11 januari hielden zij een academische zitting met receptie voor al hun leden en genodigden. De prachtig bebloemde feestzaal in Bethanië was afgeladen vol met alleen maar blije en feestende mensen.

Viviane Claes

De vele felicitaties werden in ontvangst genomen door de leden van de raad van bestuur en hun fiere voorzitter. De Belleman van Genk opende met luide stem de academische zitting. Voorzitter Jef Blokken dankte alle aanwezigen voor hun aanwezigheid, gaf een korte historiek en benadrukte nogmaals het belang van vrijwilligers in een vereniging. Zij zijn de hoeksteen van elke vereniging en zonder hen kan geen vereniging blijven bestaan.

Schepen van sport Ali Caglar en de voorzitter van het VWF Alfons Leys namen ook het woord en feliciteerden de jarige club. Na deze korte toespraken sloot de Belleman het officiële gedeelte op ludieke wijze af en was het tijd voor het vervolg van de receptie met drank en lekkere hapjes.

Er werden door de leden herinneringen opgehaald bij het zien van de vele foto's die continue geprojecteerd werden in de feestzaal. Na afloop werd de feestzaal door vele helpende handen klaargezet voor de jubileumtocht die 's anderendaags gehouden werd. Na een korte nacht begon op zondag 12 januari de wandeltocht. Hier kwamen zomaar eventjes 2103 wandelaars opdagen die genoten van de prachtig uitgepijlde wandeltocht met keuze tussen verschillende afstanden, de goed uitgeruste start- en controlepost met hun vele vrijwilligers. Onderweg werden de wandelaars getrakteerd door de jarige club op een lekkere borrel waar iedereen wel van genoot. Een speciale dank gaat naar alle vrijwilligers die dit feestweekend hebben doen slagen door hun belangeloze en niet aflatende inzet.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio