Wielerclub Maaslandse pijl Voorshoven stelt programma en nieuwe site voor

Na een rustpauze, met de feestdagen die we achter ons gelaten hebben, is het tijd voor een nieuw werkjaar. Uiteraard willen we langs deze weg nog eens al onze sponsors, helpers,sympathisanten, - kortom - "iedereen" al het beste wensen voor 2014!

Graag stellen we ons programma van 2014 voor:Op zaterdag 22 maart is er onze jaarlijkse kienavond in Voorshoven (Ontmoetingshuis).

ivo jeurissen

Zaterdag 5 april volgt de 7de(!) organisatie van de nationale testtijdritten te Dorne-Opoeteren.

Op zaterdag 17mei en zondag 18 mei hebben we onze jaarlijkse wielerwedsrijden in Voorshoven. We starten op zaterdag 17 mei om 11u met een wedstrijd voor gentlemen van 18-40 jaar. Om 12u30 volgt er een wedstrijd voor gentlemen voor de leeftijd van 40-60 jaar. Om 15u is er dan een wedstrijd voor nieuwelingen. Op zondag 18 mei starten we om 11u met een wedstrijd voor de Torentrappers, de plaatselijke WTC. Om 12u30 gaan de gentlemen 60+ van start.

We zijn niet weinig trots dat we om 15u de wedstrijd voor het provinciale kampioenschap juniors kunnen aanbieden, met plaatselijke vedette Dries Vastmans hopelijk in een glansrol!

Op dinsdag 14 oktober is er onze busreis naar de sluitingsprijs in Putte-Kapellen. Op zondag 30 november is dan onze jaarlijkse eetdag in het ontmoetingshuis in Voorshoven.

U ziet dat we weer redelijk wat activiteiten op programma hebben.Uiteraard worden al deze activiteiten ten gepaste tijde nader belicht, op onze vernieuwde website, die momenteel reeds actief is, maar wel nog in opbouw.Uiteraard verwachten we jullie zeker op één of meerdere van onze activiteiten; en natuurlijk zijn de mensen, die zich geroepen voelen om ons te helpen, van harte welkom. Gewoon een seintje via onze site, en u hoort van ons!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio