Schlagerfestival haalt nieuwe namen naar Hasselt

Voor de 9de editie van het Schlagerfestival vaart de organisatie niet alleen verder op het lopende succes met de gekende affiche. Ze kiezen met Kristel, Josje en Karen van K3 duidelijk voor verjonging. Met rockers als Peter Koelewijn daarentegen beloven ze vuurwerk als vanouds.

Chretien Paesen

Het Schlagerfestival 2014 pakt daarmee uit met een artiesterij die de meeste ‘schlageraars’ zal doen watertanden. Uiteraard zijn Willy Sommers, Lindsay, Christoff, De Romeo’s en Bart Kaëll van de partij. Ook Nicole en Hugo en Denny Christian zijn van de partij.

Op een persvoorstelling in de Ethias Arena gaven de meesten present om het programma toe te lichten. Als nieuwigheid zal de Lierse Elke Taelman, winnares van de talentenjacht bij Radio2, voor de verrassing zorgen.Het Schlagerfestival 2014 vindt plaats in de Ethias Arena van Hasselt op 28 & 29 maart en op 5 april om 20u. Zondag, 30 maart is er een show om 14u. Tickets zijn te koop bij Mediamarkt en op de websites www.hetschlagerfestival.be, www.ethias-arena.be, www.teleticketservice.com en kosten 34 of 38 euro. Voor groepen zijn er speciale kortingen voorzien.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio