Na Miss België 2009 nu ook achterneef Mohammed Urus in de finale Mister Belgium Personality 2014

Nadat de bloedmooie Zeynep Sever met Turkse roots, de titel als Miss België 2009 in de wacht sleepte maakt nu haar achterneef Mohammed Urus kans op de titel van Mister Belgium Personality 2014.Mohammed Urus afkomstig uit het dorpje Ham te Limburg heeft altijd als gedroomd van een carrière als model.

Mohammed Urus

'Het is altijd al mijn kinderdroom geweest om model te worden.'

Om zijn kinderdroom waar te maken is hij flink wat kilo's afgevallen, hij was namelijk vroeger veel zwaarder en dit zat hem in de weg om zijn dromen waar te maken.

'Ik woog een paar jaar terug 103kg, toen hakte ik de knoop door en besloot ik af te vallen. Dit ging natuurlijk moeizaam maar het is me gelukt. Ik ben 30kg afgevallen en voor de eerste keer in mijn leven straal ik zelfvertrouwen uit.'

Na veel twijfelen heeft hij zich uiteindelijk opgegeven voor de castingdagen voor Mister Belgium Personality 2014. Zo groeide hij door tot aan de finale en is hij nu één van de 18 finalisten.

'Het moment dat ik te horen kreeg dat ik door was naar de finale was echt een moment van euforie.'

22 februari vind de finale plaats in de Carré te Willebroek, een spannende avond voor de finalist. 'Ik hoop dat ik de titel in de wacht kan slepen en zo verder aan mijn toekomst kan werken als model. Als ik de titel niet in de wacht sleep, is dit zeker niet het laatste wat jullie van me hebben gezien. Ik blijf doorzetten tot ik bereikt heb wat ik wil.'

Veel doorzettingsvermogen heeft hij alvast!

Je kan hem altijd steunen door een berichtje te sturen met de tekst 'MBP5' naar 6687 (0,55€ per SMS) en zijn persoonlijke Facebook-pagina te liken!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio