Eerste Nieuwjaarsreceptie zonder voorzitter Louis Broekmans in Genk

Bij de B.G.G.C. (Bond gepensioneerden Genk-Centrum) vierden de leden afgelopen weekend met gemengde gevoelens hun traditioneel nieuwjaarsfeest.De overleden voorzitter Louis Broekmans was er immers voor de eerste keer sedert de stichting van de bond niet bij.

jempi trippaers

En dat gemis voelde men duidelijk aan op deze feestavond.

De nieuwe voorzitter van de bond Raymond Bielen onderstreepte dit ook in zijn emotionele getuigenis. "Zonder onze Louis was onze gepensioneerdenbond nooit geweest wat hij nu is. Dit hebben we vooral te danken aan onze vriend, onze oud-voorzitter Louis Broekmans", zei Bielen.Taverne Trefpunt puilde intussen uit van de feestvierders die er toch allemaal wilden bijzijn. De aangepaste drankjes, wisselende hapjes en vrolijke dansjes, zorgden voor een onovertroffen sfeertje in de feestzaal. "Louis Broekmans die een pionier was op het vlak van grote organisaties en binnen- en buitenlandse reizen, zal nooit vergeten worden als onze leidsman, onze 'poolster'," beëindigde Raymond Bielen zijn feestspeech, waarna alle remmen losgingen in het Trefpunt.

Inlichtingen

Deze bond voor gepensioneerden rekruteert haar leden niet alleen in het centrum van de stad. "Ook gepensioneerden van andere wijken mogen toetreden, zonder problemen" , schetste Raymond Bielen de thematiek van zijn bond. "En ja, als er mensen zijn die graag wat meer inlichtingen bekomen over de werking in onze vereniging, die kunnen altijd contact met ons nemen iedere dinsdag van 14 tot 16u en iedere donderdag van 10 tot 12u, telkens in ons lokaal taverne Trefpunt op de Dieplaan," meldde Raymond nog.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio