Neos Lanaken bestaat 15 jaar

Het 15-jarig bestaan van Neos Lanaken werd op 6 januari in aanwezigheid van 85 leden en genodigden tijdens een academische zitting in de verf gezet.

Voorzitter Gerard Vranken schetste de (nog jonge) geschiedenis van Neos Lanaken en plaatste de sociaal-culturele doelstellingen van de vereniging in de schijnwerper.

Jos Gerets

Schepen van Senioren Michel Stevens lichtte het seniorenbeleid van de gemeente Lanaken toe waarna burgemeester Marino Keulen het gemeentelijk beleid in het algemeen voor de volgende jaren onder de aandacht bracht.

Het muzikaal trio Matiz zorgde voor een aangenaam interludium als inleiding op de feestrede die gebracht werd door mevrouw Jeanne Worms-Janssen, voorzitter van Neos Limburg. Ook zij duidde op het belang van een goed georganiseerde seniorenwerking met een veelzijdig programma-aanbod en vroeg tevens aandacht voor de moeilijkheden waarmee het verenigingsleven heden te kampen heeft.

Onder de tonen van Matiz werd deze academische zitting afgesloten met een verzorgde receptie.Met een feestelijk drie gangen menu werd deze verjaardagsviering afgesloten en stoomt Neos Lanaken door naar een volgend lustrum.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio