Prins Jo van de Zavelzekkes geeft aftrap bij G-Voetbalwedstrijd Eendracht

Vrijdag 10 januari speelden de jongens van het G-Voetbalteam Eendracht Mechelen aan de Maas een vriendschappelijke wedstrijd op de terreinen van Eendracht op de Oude Baan. Niemand minder dan prins Jo van de Zavelzekskes kwam die avond de aftrap geven.

Peter Vandermeulen

Tevens trapte hij op die manier zijn laatste week als prins Jo 1 van de Zavelzekkes af. Fier als pauwen stonden de jongens voor de wedstrijd mooi op een rijtje om uit de handen van prins Jo een mooie medaille te ontvangen.Dan werd er tijd gemaakt voor een groepsfoto en kon de prins zich beginnen op te warmen om de aftrap te geven.

Scheidsrechter Andy legde de bal op de middenstip en gaf de laatste voetbalinstructies aan prins Jo. Met een schitterende trap werd de wedstrijd van de jongens op gang geschoten. Moe maar voldaan ging de prins richting cafetaria, waar de nodige pintjes klaar stonden, om terug wat op adem te komen. Vanuit de viploge werd de wedstrijd gevolgd en druk becommentarieerd.

Na de wedstrijd feliciteerde prins Jo de spelers en trakteerde hij hen op een fris colaatje. De avond werd afgesloten met een kleine receptie, warme hapjes en veel koude pintjes. De Zavelzekskes nodigen hierbij ook iedereen uit op de prinsenverkiezing nu zaterdag 18 januari in zaal St.Christoffel Opgrimbie.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio