Startersgoeroe geeft sessie bij PXL Centrum Ondernemen

Starters worden de laatste tijd flink gehypet in én door de (social) media. Eén van de startersgoeroes is Leo Exter. Leo Exter is de man achter Westartup, een netwerk van meer dan 2.000 ondernemers, mentors en investeerders. Hij is ook partner bij HealthStartup, een Europese community van technologiebedrijfjes actief in de healthsector.

Jean-Pierre Segers

Hij was zopas te gast bij PXL Centrum Ondernemen voor een sessie over het beruchte "business model canvas". De sessie werd georganiseerd in samenwerking met iMinds en Corda Campus. Een 25-tal jonge potentiële starters tekenden present.

De stap van student naar ondernemer en het financieel engagement dat bij het opstarten van een bedrijf hoort is niet gemakkelijk. Hogeschool PXL wil hier wat aan doen. Het PXL Centrum Ondernemen werd recent opgericht en heel wat partners uit de bedrijfswereld steunen dit intiatief. Zo hebben UNIZO Limburg, SOFIM, UCARE, TOBASCO, THALENTO en SBB hun medewerking toegezegd voor de komende 2 jaar. PXL Centrum Ondernemen heeft haar stek op Corda Campus.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio