'De Vedetten' zijn er klaar voor in Theater De Roxy !

Drie jaar geleden bedachten de bezielers van het Limburgs Amusementstheater Gunter Reniers en Yves Caspar een nieuwe comedyshow voor het grote publiek. 'De Vedetten' waren van bij de start een overrompelend succes !

Caspar : "Nochtans is het opzet eenvoudig : moppen doorspekt met muziek.

Theater De Roxy

De moeilijkheid voor ons was om bekende, goeie moppentappers en zangers te vinden. Een mop vertellen voor een volle zaal lijkt makkelijker dan het is. Gelukkig waren Rita Nivelles, Christophe Elen, Rudi Festraerts en Anny Lesuisse van bij het prille begin dé geknipte vedetten.

Jessy Ferauche zorgt voor de prachtige zangmedley's en aan de piano zit Roxy's huispianist Danny Vanroy (Edith, Nonsens, Parachutist, ...). Nieuw dit jaar is het Truiens jonge toptalent Talle Paulus. Zij schopte het tot in de finale van 'Wie wordt Junior 2013' op KETNET. Ook Talle zal enkele nummers zingen". "En ik speel opnieuw scheidsrechter", zegt presentator Gunter Reniers. "De Vedetten staan te popelen om hun nieuwe landing moppen op het grote publiek af te vuren en ik leidt alles in goede banen. Erg plezant om te doen !'

Wie er nog bij wil zijn zal snel moeten handelen want de tickets vliegen de deur uit. Je kan van dinsdag tot en met vrijdag bellen naar de Roxy van 16u tot 19u op het nr 0479/027052. Op maandag en zaterdag kan je bellen tijdens de openingsuren van de ticketbalie. Maandag van 14u tot 18u en zaterdag van 10u tot 15u. Ofwel kan je online tickets bestellen op www.deroxy.be. De voorstellingen zijn op 23, 24, 25, 26, 31 januari en 1 februari om 20u15 en op 26 januari en 2 februari om 15u, telkens in Theater De Roxy, Rijschoolstraat 51 in Sint-Truiden.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio