OKRA Kerkhoven viert feest

Op zaterdag 11 januari was het in zaal Heidegalm verzamelen geblazen voor alle OKRA-leden van het trefpunt Kerkhoven. Er hadden zich 98 leden ingeschreven voor het jaarfeest.

Om 11.30 uur begonnen de eerste feestvierders binnen te komen. Met een aperitiefje in de hand werden nieuwjaarswensen uitgewisseld.

Jean Cluysen

Op het info-bord konden de wandelaars en fietsers controleren hoeveel km ze in 2013 gewandeld of gefietst hadden. Er was veel belangstelling voor het eindklassement. Onze sportieve leden wandelden vorig jaar 7.980 km en fietsten 38.315 km. Heb jij ook interesse om mee te doen met één van onze wekelijkse activiteiten? Je kan elke week deelnemen aan wandelen, fietsen, petanque, turnen en kaarten.

Na het welkomstwoord van Hubert, onze voorzitter, en een korte toelichting door François in verband met groepsaankopen , begon het personeel van ’t Oventje met het opdienen van een lekkere feestmaaltijd.Tijdens de pauze werd er heel wat gelachen met tonprater Roger.Het jaarfeest sloten wij af met een kopje koffie en een lekker stuk taart.De reacties van alle aanwezigen waren hetzelfde: het was een geslaagde namiddag!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio