Nieuwjaarsdrink Amadeus

Het nieuwe jaar is weer aangebroken en dat betekent dat heel wat buurtbewoners een nieuwjaarsdrink organiseren. Zo is dat ook al enkele jaren een traditie voor de bewoners van de Residentie Amadeus.

Rond 14 uur werd iedereen op de receptie verwacht en kon men weer genieten van de drankjes en hapjes die door het feestcomité waren klaargemaakt.

Ronald Colson

Net als ieder jaar werd de nieuwjaarsdrink ook georganiseerd net op het moment dat het Belgisch kampioenschap veldrijden wordt gereden. Ook dit jaar konden de bewoners van Amadeus Sven Nijs naar de overwinning zien rijden.

Na het einde van de wedstrijd werd er overgegaan tot de speech van de voorzitster van het feestcomité, dat door iedereen geapprecieerd werd. Zij bedankte namelijk iedereen die het afgelopen jaar geholpen heeft bij de kelderpoets en andere activiteiten, maar ook om voor het vijfde jaar op rij een mooi nieuwjaarsreceptie op touw te zetten. Verder werden ook de nieuwe buren verwelkomd. Na de speech werd er nog lekker doorgedronken en werd er genoten van de talrijke hapjes.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio