Ontbijten tussen de kunstwerken van Jos Seré

Jos begon zijn loopbaan in het St-Lukas in Brussel. Gedurende 30 jaar werd hij omwille van zijn activiteiten als bouw- en bodemkundige, vaak verhinderd in beeldende artistieke expressie, maar uiteindelijk raakte hij weer gepassioneerd actief.

Hij stelde tentoon in binnen- en buitenland, zowel individueel als in groep.

mariëlle honings

Zijn oeuvre zijn zowel olie-/acrylverf en mixed media, instrumenten voor bevreemde situaties op canvas of paneel. Zijn werk varieert van figuratieve nostalgie tot monochrome sferen, steeds gemaakt volgens traditionele technieken en laagopbouw, met kennis verworven uit oude geschriften en grondige analyses van museumkunst. Als fervent verdediger van authentieke schilderkunst, gebruikt hij zowel beeldtechnieken uit oude picturale voorstellingen als uit digitale registraties. Door de synthese van bestaand en nieuw, verlegt hij het doel van zijn schilderijen terug naar beeldende kunst i. p. v. naar het gekunstelde beeld. Zijn werken zijn neorealistisch, geëngageerd en conflictueus. Hij kijkt u aan en dwingt u om zelf te reageren. Sinds enige tijd werkt hij ook in opdracht, met behoud van zijn eigenzinnigheid en visie.

Op zondag 26 januari 2014 om 10.00 uur sluiten we de tentoonstelling smakelijk af met een ontbijt en cava in galerie de Bottelarij, Ulbeekstraat 21, 3830 Wellen. Dit aan € 20 pp en kinderen van 5 tot 12 jaar aan € 15. Voor meer informatie contacteer via info@aksi.be of 012 21 42 84.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio