Nieuwjaarsfeest VFG

Het bestuur van VFG Beringen had besloten om een nieuwjaarsfeest te geven in plaats van een kerstfeest. Hiervoor moest men wel eenmalig verhuizen van de St-Pietersgilde in Tervant naar de kantine in het Mijnstadion.

De Algemene Vergadering was ook nu het eerste punt van de dag.

André Caubergs

Voorzitter Johny Maessen gaf een overzicht. Om de 5 jaar wordt er een nieuwe voorzitter verkozen, bij gebrek aan kandidaten had het bestuur gevraagd of hij er nog een jaar wil bij doen. Ondanks z’n gezondheidsproblemen wilde hij de vraag toch voorleggen aan de Algemene Vergadering. Er volgde een overzicht van de activiteiten van 2013 en de komende activiteiten in 2014. Met het kasverslag werd de Algemene Vergadering afgesloten

Maar eerst was er nog applaus voor de vrijwillige bestuursleden die bij al de activiteiten klaarstaan en VFG Beringen ook vertegenwoordigen in de diverse raden van de gemeente.

Dan was het tijd om aan tafel te gaan. Het bestuur had dit jaar gekozen om voor ieder een afzonderlijk kaas- of vleesbord te voorzien.Nadien was het tijd voor ontspanning met live muziek. Regelmatig zag je volk op de dansvloer.

Meer sfeerfoto's vind je op paalonline.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio