Grensland Info snelst groeiende site in de regio

De eerste cijfers van het nieuwe jaar tonen aan dat de internetsite www.grensland.info bij de snelst groeiende sites van de laatste maanden hoort. Grensland Info brengt nieuws en activiteiten uit de Limburgse grensstreek: van Peer tot Posterholt en van Natuurpark de Grote Peel tot aan de Mechelse Heide.

Pieter Janssen

Op de website vinden bezoekers de belangrijkste nieuwsfeiten en gebeurtenissen uit de regio Noordoost-Limburg (B), het Maasland (B), Midden-Limburg (NL) en gedeeltelijk ook uit Zuid-Limburg (NL).

Grensland Info besteedt naast het actuele regionale nieuws veel aandacht aan lokale gebeurtenissen en het rijke verenigingsleven.

Grensland Info wordt gemaakt door een gestaag groeiende groep enthousiaste mensen die inziet dat de berichtgeving in de regio veel beter kan dan het tot nu toe was. Een van de initiators is Pierre Vervoort: “Wij vullen een gat in de markt, wat we met veel plezier doen! Wij zijn erg blij met de enorme bezoekersaantallen.”

Mede-initiator Roland Thijssen: “We willen meer. Om dit te realiseren zijn we als Grensland Info op zoek naar correspondenten in de regio, die eenmalig of regelmatig een bijdrage willen leveren aan deze nieuwssite.”

Grensland Info heeft ook een eigen radiokanaal. “Via de site wordt het signaal van Radio Grensland, de bekende Limburgse omroeppionier doorgegeven”, aldus Pierre Vervoort. “Op de radio was er vroeger al veel lokaal nieuws en verenigingsinformatie te horen. Nu hebben we dit opgepakt op internet middels deze site. We hopen op net zo’n succes als destijds op de radio”, zo besluit Vervoort.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio