Singhet Vro houdt nieuwjaarsreceptie

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde Singhet Vro haar nieuwjaarsreceptie op donderdag 9 januari.

Voorzitter Jos Baeten wenste iedereen een gezond en vreugdevol nieuwe jaar en dankte dirigent Jan Gabriëls en alle leden voor hun inzet gedurende het afgelopen jaar.

jetje fraussen

Ook Michel Moors, reeds 40 jaar vaste begeleider van Singhet vro, mocht als dank een passend geschenk ontvangen.

Twee sopranen werden gehuldigd voor hun 15 jaar lidmaatschap : Thoke Pepels en Lieve Houben ontvingen een geschenk en oorkonde met felicitaties van het hele koor.

Evenementenverantwoordelijke Mia Schreurs zorgde weer voor lekkere hapjes en er werd geklonken op het nieuwe jaar.

2014 wordt een druk jaar met de viering van het 40-jarig bestaan van het koor.23 februari organiseren we weer onze restaurantdag in ‘den Ichter’ en van 29 mei tot 1 juni is onze jubileumreis naar Normandië. De echte viering vindt plaats op 22 juni met een plechtige eucharistieviering, academische zitting en receptie, waarop ook alle oud-leden uitgenodigd worden.Van 3 tot 5 oktober ontvangt Singhet vro het Duitse 'Chorgemeinschaft Ober- en Niederrossla uit Thüringen, waar wij in 2012 hun jubileumviering bijwoonden. Op 4 oktober vindt een concert plaats in de St-Lambertuskerk met daarna een verbroederingsfeest.Naast de eucharistievieringen op de hoogdagen dus een drukke agenda.Nieuwe leden zijn steeds welkom.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio