Nu ook praatcafé in St-Jorisheem

Vanaf maandag 6 januari 2014 wordt er wekelijks, aansluitend op het dorpsrestaurant, een praatcafé georganiseerd in het gemeenschapscentrum St.-Jorisheem, Hendriksveldstraat in Alken-St-Joris.

Tussen 13u. en 16.30u. kunt u hier de krant lezen, kaarten, knutselen, een spelletje petanque spelen of gewoon gezellig babbelen.

Gemeentebestuur Alken Dienst communicatie

Van 14u. tot 15u. kunt u ook meedoen aan stoelaerobics (in samenwerking met de dienst vrije tijd).

Op woensdag en vrijdag vindt het praatcafé van 13u. tot 16.30u. plaats in Dienstencentrum De Kouter aan de Papenakkerstraat.Voor het dorpsrestaurant betaalt u € 6 (soep, hoofdgerecht, nagerecht en water) en dient u 2 werkdagen vooraf in te schrijven. Het praatcafé is gratis.Personen die niet op eigen kracht in het dorpsrestaurant of het praatcafé geraken, worden afgehaald met de bus (op voorhand aanvragen).

Het praatcafé ziet er vanaf 6 januari als volgt uit:

Elke maandag in gc St.-Jorisheem, Hendriksveldstraat- Dorpsrestaurant om 12u. (Inschrijven kan tot donderdag vooraf tot 16u.).- Praatcafé om 13u.

Elke woensdag in Dienstencentrum De Kouter, Papenakkerstraat 5- Praatcafé om 13u.

Elke vrijdag in Dienstencentrum De Kouter, Papenakkerstraat 5- Dorpsrestaurant om 12u. (Inschrijven kan tot woensdag 12u.).- Praatcafé om 13u.

Info: Margriet Pozsgai, Dienstencentrum De Kouter, Papenakkerstraat 5, tel. 011-59.06.70, margriet.pozsgai@ocmw-alken.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio