Aanschuiven bij computerclub MacLimburg

Print

Aanschuiven bij computerclub MacLimburg

Godsheide

Hasselt -

Zoals elk jaar startte op 2 januari het nieuwe jaar bij MacLimburg met een nieuwjaarsbuffet én een nieuwsbrief van 3 van onze jongste clubleden. Tradities moeten immers in ere gehouden worden. Het was weer smullen voor de clubleden van een lekkere (gratis) winterbarbecue.

Met natuurlijk frietjes erbij.

Daarna brachten de techs Steven en Babulu een heel pak nuttige tips bij het gebruik van de Mac of iPad. Zelfs het maken van geautomatiseerde taken met Automator kwam ruimschoots aan bod. Maar ook Stievie (tv kijken), en iWork waren erg interessant.

De eerste clubmeeting van het jaar wordt traditioneel druk bijgewoond. Veel nieuwe gezichten komen dan eens polshoogte nemen. Het is dan ook niet te verwonderen dat heel Godsheide al vlug vol staat met auto's. Met de bouwwerken op het plein, is het parkeerprobleem nog nijpender geworden.

Ontdek de iPad
Dit voorjaar start de club opnieuw met een aantal kennismakingslessen rond de iPad. Deze zijn speciaal gericht naar 50+. Het gebeurt wel eens dat de iPad onder de kerstboom ligt, en dat er veel nieuwe gebruikers bijkomen. Het moment om tijdens een korte les de basistechnieken aan te leren en de mogelijkheden van de iPad te ontdekken.
Elke maand gaat er 1 kennismakingsles door. Deze vinden plaats in het Cultuurcentrum van Hasselt op 29/01, 27/02, 25/03, 15/04. Meer informatie kan je vinden op www.ontdekdeipad.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio