De goei wei viert nieuwjaar met humorclash

Na een eerste geslaagde try out olv de gekende theaterclown Joseph Collard, nu werkzaam bij Cirque du Soleil in Taiwan werd ook de tweede humorclash try out een warme opsteker.Coördinator Gerard Aerts, van de vzw L.A.C.H. , werkt op ‘ de goei wei’ met een groep lokale artiesten aan een nieuw komisch concept.

trudie appermans

Humortheater wordt afgewisseld met korte variétèacts met aandacht voor het verhaal, symfonie, empathie, spel en zingeving. De prémière is voorzien in de maand mei. Een deel van de artiesten (op de foto) zijn: Stijn Van Vinckenroye, ooit winnaar van de Gagacup - Kurt Bogaerts, ex-leader van de lachbrigade en lid van de improclub Noevoe-T - Bart Knockaert, topspeler bij improclub Noevo-T-Jo De Rijck, recent nog te zien met zijn ‘slimme kip curry ‘ op TV.

Deze groep bracht, nav nieuwjaar, een geslaagde try out in de verwarmde creatieve werkruimte van de vzw L.A.C.H. Ze wisten de talrijke genodigden te verrassen en kregen tijdens de daaropvolgende drink voldoende opbouwende feedback om enthousiast verder te gaan op de ingeslagen weg.

V.z.w L.A.C.H. is ook gestart met een vernieuwd cre@bosproject op de eerste zaterdag van de maand (10-12u.). Het draagt de werktitel ‘ DE ZIN van WANDELEN ‘.

Méér info: info@lach-humor.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio