Benefietavond voor slachtoffers in de Filipijnen

Op zaterdag 4 januari werd er in ontmoetingscentrum Het Park een benefietavond Palawan Filipijnen voor de slachtslachtoffers van de Tyfoon Haiyan georganiseerd.

De organisatie was een samenwerking tussen Gkp Palawenian of Europa, Grand Kapisanan Filipino en BML Organisatie.

Peter De Backer

De opbrengst van deze avond gaat integraal naar de noodhulp voor de slachtoffers in Palawan onder andere Cuyo, Coron, Brgy Agutaya, Culion, Busuanga en Calamain Island.

De benefietavond werd opgevrolijkt door liveband Grensgeval en degenen die er zin in hadden konden hun zangtalent ook tonen tijdens een karaokewedstrijd. Ook waren er enkele dansgroepen aanwezig, zo was er de Megakids-dansgroep en een Filipijnse dansgroep die hun beste pasjes toonden.

Natuurlijk was er drank, traditionele Filipijnse hapjes en een lekkere Filipijnse soep aan democratische prijzen. Ook het gemeentebestuur kwam in naam van de gemeente Houthalen-Helchteren een cheque afgeven van 1000 euro.Er werd tot in de vroege uurtjes gefeest. De organisatie dankt iedereen die zijn steentje bijgedragen heeft: het gemeentebestuur Houthalen-Helchteren voor de cheque, de aanwezigen en iedereen die een steunkaart heeft gekocht.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio