889 wandelaars op eindejaarswandeling

De Heikneuters hielden hun laatste wandeltocht van het jaar 2013 op 30 december. Deze wandeltocht was weeral een groot succes met 889 ingeschreven wandelaars.

De wandelaars hebben kunnen genieten van een schitterend uitgepijld parcours door het natuurschoon van De Maten en Bokrijk en dit onder begeleiding van een stralende winterzon.

Viviane Claes

De startzaal in de kantine van Bokrijk-Sport zat dan ook heel de dag vol met wandelaars die voor of de na hun wandeltocht genoten van een fris getapt pintje of een lekker tasje koffie met een broodje of een stuk taart. De vele vrijwilligers hadden weer hun uiterste best gedaan om de wandelaars zo optimaal mogelijk te bedienen.

Nu rest enkel nog de eindejaarsfeesten en daarna kunnen de Heikneuters zich opmaken voor de feestelijkheden van het 45-jarig bestaan van hun club. De feestelijkheden worden ingezet op 11 januari met een receptie voor alle ingeschreven leden. Op zondag 12 januari wordt iedereen uitgenodigd om deel te nemen aan de jubileumtocht doorheen het Nationaal Park Hoge Kempen. Met start in zaal Bethanië. De rustpost is in het Bloso-sporthotel in Kattevenia. Op deze jubileumtocht is iedereen welkom!Voor meer info: tel. 089/38.54.21.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio