Op zoek naar ’t Schoonste Plekje van de Wereld

Paalonline is op zoek naar ’t Schoonste Plekje van de Wereld. Vanaf 27 december plaatsten wij foto’s van de 15 geselecteerde plekjes op onze website. Deze 15 plekjes werden door een jury geselecteerd uit meer dan 200 inzendingen. Ook in OC De Buiting werden deze 15 foto’s opgehangen.

André Caubergs

Stembriefjes zijn ook aanwezig.

Graag moedigen we iedereen aan om ’t Schoonste Plekje te kiezen.Dit kan zowel direct op onze website www.paalonline.be als in OC De Buiting.Op zaterdag 3 mei 2014 organiseren we op ’t Schoonste Plekje een groot volksfeest. D.w.z een feest voor de Palenaars door de Palenaars. Er is de officiële opening van ’t Schoonste Plekje van de Wereld, er zijn optredens voorzien, er is een wandeltocht en een fietstocht. Alle Paalse verenigingen worden uitgenodigd om hieraan mee te doen. Als een vereniging zich die dag wil tonen of ter plaatse een activiteit wil organiseren dan is dit zeer welkom. Er kan dan contact opgenomen worden met één van de leden van het ’t Schoonste Plekje-team.

André Caubergs: fototograaf@paalonline.be of andre.caubergs@gmail.com Jef Geboers, Dirk Reynders, Alex Van Roosbroeck: schoonsteplekje@paalonline.be of alear@skynet.be

Dit project wordt gerealiseerd met de steun van De Koning Boudewijnstichting, de Nationale Loterij en de Gemeente Beringen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio