Lions Club steunt Sint Vincentius

Maandelijks verdeelt de Sint Vincentius Conferentie voedselpakketten aan de gezinnen in Leopoldsburg die het moeilijk hebben.Maar in de kerst- en nieuwjaarsperiode tracht de Sint Vincentius Conferentie een extra steuntje te geven door het verdelen van een bijkomend pakket te geven aan deze gezinnen.

Jean Vanhaeren

Deze pakketten omvatten dan producten die in een gewoon pakket niet voorzien zijn zodat ook deze gezinnen kunnen genieten van de kerstsfeer.Op 30 december werden deze pakketten verdeeld en omvatten o.a. kaas, soep, kerstgebak, koekjes, chocolade, fruit, onderhoudsproducten enz.

Maar om dit voedsel te kunnen verdelen heeft de Sint Vincentius Conferentie echter steun en hulp nodig. Dit jaar kreeg de Sint Vincentius Conferentie steun van enkele handelaars, winkeliers, ondernemers maar ook privépersonen.Naar jaarlijkse gewoonte kregen wij ook dit jaar weer hulp van de Lions Club. Ieder jaar schenkt de Lions Club in de eindejaarsperiode voedsel aan de Sint Vincentius Conferenties van Beringen en Leopoldsburg.In totaal schonk de Lions Club voor 110 gezinnen voedselhulp. Maar de Lions Club verstrekte ook nog voor speculaas welke door de leden van Lions Club zelf gebakken werd.

Wenst u in contact te komen met de Sint Vincentius Conferentie Leopoldsburg dan kan dit via de telefoonnummers 011/342767 of 0477/565192 en via het e-mailadres sint.vincentius.leopoldsburg@hotmail.com.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio