S-Plus Beringen-Centrum viert kerstfeest

S-Plus Beringen-Centrum organiseerde haar jaarlijks kerstfeest voor senioren. Aangezien er 98 leden, 20 meer dan in 2012,zich hadden ingeschreven kon het kerstdiner niet meer doorgaan in De Posthoorn wegens te klein en moesten we uitwijken naar zaal Schuttershof St Sebastiaan.

Serge Daniels

De leden werden er verwelkomd door de Kerstman en kregen glaasje cava of fruitsap met hapjes aangeboden. Na het openingswoord van voorzitter Theo Ramakers ging iedereen aan tafel voor het kerstdiner.

Schepen Gilbert Lambrechts was, zoals de vorige jaren, ook weer van de partij en benadrukte in zijn toespraak hoe belangrijk het sociaal contact is bij senioren en feliciteerde het bestuur voor de grote inzet van het afgelopen jaar. Ook Wendy Oor, provinciaal afgevaardigde, sprak met veel vol lof over de oprichters van S-Plus afdeling Beringen-Centrum, met name Gilbert Lambrechts, Serge Daniels en Etienne Dirix.

Daarna kon het voorgerecht geserveerd worden. Op het menu stonden een salaatje met zalm, tomatenroomsoep met balletjes, kalkoenrollade met seizoengroenten, een zachte roze pepersaus en kroketjes. Daarna een nagerechtenpallet bestaande uit chocoladeschuim, vanille-ijs en tiramisu. Wijn, bier of frisdrank was inbegrepen. Jos en Thierry zorgden voor aangename muziek.

Het was een zeer gezellige namiddag waar ook dankzij onze Kerstman wat humor aan bod kwamen. Bestuursleden deelden de nieuwe lidkaarten en het activiteitenprogramma voor 2014 uit. Onze sportieve leden van het turnen gaven een demonstratie van enkele turnoefeningen op muziek onder leiding van Mirella.

Ondertussen werd er flink bij gebabbeld en kregen de aanwezigen nog koffie en kerstgebak aangeboden. Iedereen was meer dan voldaan. Vooraleer huiswaarts te keren ontving iedereen nog een geschenkje.

Alle foto's kunnen bekeken worden op de website: www.splusberingencentrum.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio