Kerst in Rome met 50enM

Met een fijne groep genoten we van 5 heerlijke dagen in Rome. Een prima verblijf, de werkelijk schitterende verlichte monumenten, de feeërieke verlichte winkelstraten, het goede weer en de indrukwekkende Sint Pieterskerk maakten het feest compleet.

Leo van Rens

Verrast waren we toen bleek dat in de kerk de Paus de eucharistieviering met de jeugd van Rome voorging en een dame uit onze groep was helemaal holderdebolder toen de Paus haar hand beroerde. Zij heeft volgens ons meer dan de lotto gewonnen.

We hebben genoten, niet alleen van het prachtige weer, maar ook van de fijne groep, de sfeer en het vele dat we gezien en beleefd hebben.

Ter informatie: 20 december zijn we te gast bij het OCMW van Maaseik en genieten van een smakelijk Kerstdiner in Restaurant De Bokkerijder, gelegen aan de markt van Maaseik. Op 12 januari is er een eucharistieviering met aandacht voor onze persoonlijke intenties en gevolgd door de traditionele Nieuwjaarsreceptie waar ook ons jaarprogramma van 2014 gepresenteerd zal worden. Zorg dat je erbij bent! Voor alle inlichtingen kijk bij www.fedos.be en dan naar mijn club: 50énMbel 089-56.40.86 of 56.42.02 of mail naar 50enm@hotmail.com

50enM the place to be!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio