Kerstfeest Okra Berbroek

Op dinsdag 17 december ging het kerstfeest van Okra trefpunt Berbroek door in de parochiezaal ’t Schel. Een 65-tal Berbroekse senioren schoven aan aan de feesttafel en genoten van een lekker diner. Op dit kerstfeest werd het jaarprogramma 2014 van Okra Berbroek voorgesteld en werd een korte bezinning gehouden.

Paul Vanwetswinkel

Uit het programma en de bezinning blijkt dat Okra haar betekenis niet heeft verloren. Open, Christelijk, Respectvol en Actief blijft onze lijfspreuk.

Traditiegetrouw werden de leden die 80 jaar werden of worden in 2013 gevierd, dit jaar waren dat Lucie Vangeel (afwezig) en Ludwina Olaerts. Aan Ludwina werd een fruitkorf aangeboden en Lucie mag bezoek verwachten van een bestuurslid om haar fruitkorf te bezorgen. Eveneens zullen de leden van Okra Berbroek die in het rusthuis verblijven en de zieken het bezoek krijgen van een Okra bestuurslid met een kerstgeschenkje. Tijdens de pauze was er een gesmaakt optreden van Jef en Hugo Muysers, die met hun grappen en liedjes de sfeer in de groep kregen. Er werd uit volle borst meegezongen, of de wijn daar voor iets tussen zat, zou ik echt niet durven beweren …


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio