Kerstvrouw komt binnenvallen in de computerclub

Print

Godsheide

Hasselt -

Na de MacMeet in Genk doet het goed om terug thuis te komen in Godsheide voor de maandelijkse clubmeeting van de Apple User Group MacLimburg.

Donderdag 5 december stond dan ook in het teken van nieuwe fotosoftware. Tijdens een uitgebreide demo konden de bezoekers proeven van Snapheal en Intensify.

Het was echt toveren met beelden.

Een leuke verrassing was bovendien de komst van een speciale gast : de kerstvrouw kwam binnengevallen. Soms smeet ze letterlijk met prijzen zoals kleine gadgets. Maar gelukkig had ze ook een aantal van die leuke softwarepakketten bij (zoals Snapheal en Intensify). De clubleden waren alleszins blij, en kregen bovendien nog een borrel of warme choco aangeboden. Want het waren vooral dappere clubleden die het stormweer getrotseerd hadden om naar Godsheide af te zakken.

Na de pauze was er nog een uitgebreide demo van de GoPro actiecamera's. Ze zijn echt mini, maar de mogelijkheden zijn echt onbeperkt. Overal hingen er van die spy-camera's en de hele clubmeeting kan je in time-lapse filmpjes bekijken.

Zoek je nog een leuk kerstgeschenk voor een Mac-fan, dan kunnen we zeker het speciale "iCONIC"boek aanraden. Een fotoboek over de geschiedenis van Apple, vanuit het oogpunt van een fotograaf.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio