NEOS Herk-de-Stad op bedrijfsbezoek bij DAMHERT

Print

NEOS Herk-de-Stad op bedrijfsbezoek bij DAMHERT

Herk-de-Stad

Herk-de-Stad -

Vorige week brachten 55 leden een bezoek aan het 30 jaar geleden opgerichte familiebedrijf "Damhert" in Heusden-Zolder. Met ruim 100 werknemers evolueerde het bedrijf van distributie van A-merken naar distributie van eigen Damhert-label naar supermarkten over heel de Benelux.

Ine verwelkomde de groep en gaf een uiteenzetting over de structuur en de manier van werken in de firma. Met Gert maakten we een wandeling door de verschillende afdelingen en maakten we kennis met de daar heersende bedrijfsfilosofie: "respect voor mens, dier en milieu, maar ook voor het personeel en de ander(s)en". De Damhert producten worden er verpakt en vervoerd in speciale, herbruikbare bakken, getransporteerd en rechtstreeks in de rekken geplaatst, zodat een hoop karton wordt gespaard en alles gebaseerd is op een milieuvriendelijke aanpak.

Op foto 1 zien we de groep die uitleg krijgt over een vulinstallatie en op foto 2 staan zij bij de verpakkingsinstallatie.

Het werd een aangenaam bedrijfsbezoek dat afgesloten werd met het uitdelen van een pakket met producten die de firma verdeeld.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio