Jeugdkerk The Revolution Limburg organiseert avond rond 'Meaning of life'

Print

Peer

Peer -

Jongeren. Modern. Geloven. Kortom: Jeugdkerk The Revolution! Op dit event komen vier maal per jaar meer als 300 jongeren samen om een avond bij te wonen, vol met sprekers, muziek, dans en drama. Misschien leuk om te weten is dat 80% van dit alles gedaan wordt door jongeren met een leeftijd van onder de 20 jaar.

Natuurlijk zijn ook volwassenen meer dan welkom!

Jeugdkerk The Revolution heeft als doel jongeren op te bouwen, te ondersteunen, in contact te brengen met andere christenjongeren en bovenal God alle eer te geven. Daarom draait elke avond om een bepaald thema dat nauw aansluit bij de leefwereld van jongeren. Waar stoten zij tegenaan in het dagelijks leven als christen en wat houdt hen bezig? Zo hebben we al thema’s gehad zoals gebed, levensvragen, seks, enzovoort. Dit zijn uiteraard geen thema’s waar enkel en alleen jongeren mee te maken hebben. Daarom kan het ook zeer interessant zijn voor iets ouderen die nog antwoorden zoeken of die wat bemoediging nodig hebben. Na de avond is er altijd de mogelijkheid om naar de “Talkzone” te gaan voor nog eventuele verdere vragen of gebed. Deze mensen staat altijd met open armen op je te wachten!

De komende avond gaat door op 4 januari en zal gaan over de zin van het leven. Hiervoor zal Herman Boon, een cabaretier, op een originele manier komen spreken.

In Jeugdkerk The Revolution hebben we ook een professionele cameraploeg. Hierdoor is het mogelijk om de avonden mee te volgen via livestream op het internet. Bovendien maken we elk jaar een compilatie dvd met een verzameling van de beste momenten van het afgelopen jaar. Deze zijn nadien te koop. Ben je dus nog niet helemaal overtuigd om te komen, mail dan voor een voorproefje snel naar Info@jeugdkerkTheRevolution.be om een dvd te bestellen. De eerste 10 hebben geluk en mogen een gratis exemplaar!

Het gaat door in 't Poorthuis van Peer.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio