Activiteitenkalender Zwarte Beek 2014

De Zwarte Beek is één van de meest waardevolle beekvalleien in Vlaanderen en zelfs in West-Europa. Het strekt zich uit vanaf de rand van het Kempens plateau in Hechtel-Eksel tot in Diest, waar de Zwarte Beek samenvloeit met de Demer : dit is bijna 30 km in vogelvlucht!

Jan Kenens

Hier bouwen Natuurpunt, de Vlaamse Overheid en de provincie Limburg een waardevol natuurgebied uit en zetten mensen en middelen in voor meer en betere natuur in dit unieke landschap.

Van Hechtel tot Zelem kan je dit mooie beekdallandschap verkennen langs bewegwijzerde trajecten. Het wandelgebied 'Koersels Kapelleke' vertrekt aan het bezoekerscentrum De Watersnip, maar je kan ook met een gids van Natuurpunt mee tijdens een van de vele geplande wandelingen in Hechtel, Koersel, Lummen of Halen. Al deze wandelingen staan gebundeld in de handige activiteitenkalender Zwarte Beek 2014.

Je kan hem downloaden via onze website www.dewatersnip.be of bestellen via het bezoekerscentrum De Watersnip in Koersel, telefonisch via 011/45.01.91 of per email via zwartebeek@natuurpunt.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio