't KAFKOOR ONTVANGT CULTUURPRIJS BERINGEN 2013

Print

't KAFKOOR ONTVANGT CULTUURPRIJS BERINGEN 2013

Stal

Beringen -

Na 22 jaar van samen zingen, samen gezelligheid brengen op feesten bij allerlei verenigingen, op allerlei andere activiteiten of vieringen, en dit zowel in Beringen, maar veelal buiten de stadsgrenzen, ontving ’t Kafkoor dinsdagavond de CULTUURPRIJS 2013 van de stad Beringen.

Uit handen van Patrick Witters, schepen van cultuur, ontvingen ze een beeldhouwwerk van Jos Bollen en een geldprijs. (Op de foto’s ontbreken Jan en Yvo.)
Met hun vele “optredens” overal in de provincie en daarbuiten, van Rapertingen tot Leuven, van Stein (NL) en Dusseldorf (D) tot Neerpelt, hebben deze 11 vrienden al die jaren getracht om mensen met leuke liedjes en humor een gezellige namiddag of avond te bezorgen.
Groot was hun verbazing omdat zij, die steeds de cultuur met een “kleine c” willen brengen, dé cultuurprijs van de stad Beringen 2013 mochten ontvangen. Bedankt aan alle leden van de cultuurraad die hun waardering voor ’t Kafkoor met hun stem uitbrachten.
De volgende (Kerst-)optredens van ’t Kafkoor: 24 december 14u30, ziekenhuis Heusden-Zolder - 25 december 10u15, kerk van Stal-Koersel.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio