Zwarte Pietentraining succesvol

Print
Zwarte Pietentraining succesvol

Zwarte Pietentraining succesvol

Hasselt-Centrum

Hasselt -

Zaterdag 7 december was het hoogdag voor de allerkleinsten van de jeugdwerking van Sporting Hasselt... in de latere namiddag kwamen de Sint en zijn Pieten langs in het stedelijke sportstadion. Een 50tal kinderen wachten vol ongeduld op zijn komst..

. zou hij toch al niet vertrokken zijn naar Spanje?

Neen, stipt om half vijf kon jeugdcoördinator Erik Conings aankondigen dat de Sint en zijn Pieten aan de deur klopten... Al zingend werd hij door de enthousiaste kinderen verwelkomd in de Willy Hox Lounge, toegeleid naar zijn troon en gaf hij een zwierige openingsspeech. Elk jeugdspelertje kon op de foto met de sint en de zwarte pieten en kreeg zijn pakje mee. Ook voorzitter Stijn Stijnen werd geroepen en kreeg enkele EHBO-kits voor de jeugdwerking als geschenk. Hij mocht ook het zwarte pieten examen demonstreren aan alle jeugdspelers en ... Sint Niklaas bevestigde dat hij zich kandidaat mag stellen!

Vervolgens waagden de Sint en de pieten zich aan de speciale Zwarte Pietentraining die olv trainers Sander, Arne en Jorg op het A-veld doorging. De Zwarte Pieten demonstreerden hun kunnen en werden daarna uitgebreid uitgeleide met de belofte dat ze volgend jaar zullen terugkeren aan de Oude Kuringerbaan...


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio