Biotechnicum scoort voor Meneer Konijn

Print
Biotechnicum scoort voor Meneer Konijn

Biotechnicum scoort voor Meneer Konijn

Bocholt

Bocholt -

Op dinsdag 26 november werden de leerkrachten van het Biotechnicum uitgedaagd door onze leerlingen voor een stevig potje zaalvoetbal. Deze wedstrijd stond in het teken van Meneer Konijn. Eenmaal de leerlingen hun zitje in de voetbalarena ‘De Damburg’ wisten te bemachtigen, kon het spektakel beginnen.

“Hoor wie klopt daar kinderen?” Jawel, er was hoog bezoek. De Sint, Meneer Konijn en zijn pieten brachten een bezoek en haalden de stoutste leerlingen en leerkrachten naar voren voor een liedje, dansje of opdracht of een ‘position switch’.

Na het optreden van de Sint werden de twee teams voorgesteld. Het publiek juichte alle spelers toe met veel geroep en veel gestamp. De sfeer zat er duidelijk in! Iedereen zat vol spanning te wachten op de aftrap. Scheidsrechter Daniëlle Martens floot de wedstrijd op gang. Met enkele gemiste kansen voor beide ploegen gingen ze de rust in met een 1 – 2 in het voordeel van de leerkrachten. De Sint zorgde opnieuw voor wat vertier, tijdens de rust. Dikke ambiance tijdens de pauze!

De tweede helft begon en al snel wisten de leerlingen en leerkrachten enkele keren te scoren, 3 – 7 werd het eindresultaat! Een dikke proficiat aan alle leerlingen en leerkrachten die hun centje bijdroegen aan deze solidariteitsactie. Een speciale proficiat gaat uit naar Lisa Martens uit 1G3, zij won de pronostiek van deze voetbalthriller. Ze won een schoolpakket met allerhande praktische spullen, proficiat!!

Onze school kon een bedrag van 1.500 euro overhandigen aan de acties van Meneer Konijn.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio