Q-music en meneer Konijn bezoeken bib Geetbets

Print

Q-music en meneer Konijn bezoeken bib Geetbets

Geetbets

Q-dj Astrid Philips brengt op dinsdag 17 december om 14u30 een bezoek aan de bib van Geetbets. Met de actie van Meneer konijn verzamelt Q-music geld in voor de arme kinderen in onze buurt. Wil je deze actie steunen en een bijdrage leveren aan kindergeluk kom dan om 14u30 naar de bibliotheek van Geetbets.

Meneer Konijn is de dappere knuffel van Noa. Die werd samen met haar tweelingzus Fenna op 15 november 2010 geboren maar overleed twee maanden later. Ornelis en Rogiers stuurden Meneer Konijn in 2012 op wereldreis. ‘Nu kunnen we Noa tóch de wereld laten zien', zegt Noa's moeder Stéphanie uit Buggenhout. Per afgelegde kilometer verzamelde Meneer Konijn 2 cent. Op onze slotshow op 21 december 2012 stond de teller op meer dan 200.000 euro. Begin februari konden we de eindbalans opmaken en had heel Vlaanderen zo'n 300.000 euro ingezameld voor Meneer Konijn en Kindergeluk vzw, een vzw die kansarme Belgische kinderen helpt.

Meneer Konijn is ondertussen met pensioen en gaat niet meer op reis. Maar ook in 2013 gaat z'n verhaal verder. En jij kan helpen. Want in december gaan we net als vorig jaar zoveel mogelijk geld proberen op te halen ten voordele van kansarme Vlaamse kinderen. Doe mee! Haal je Spaarpootje in een Delhaize bij jou in de buurt en zet jouw actie op pootjes! Doet iedereen in Geetbets mee? Dan maak je kans op het Meneer Konijn-concert op vrijdag 20 december.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio