thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Pieten op logement in Basisschool Uiterwaard

Afgelopen week zijn er 2 pieten blijven slapen in onze school. Ze hadden slapeloze nachten van het gesnurk van de andere pieten op het kasteel. Om het onze speciale gasten zo aangenaam mogelijk te maken, hebben al de kinderen kussens, dekens, knuffels en lampjes, etc.

marc mommen

meegenomen.

Maar op een morgen hadden de pieten het wel heel bont gemaakt. De school lag onder de snoeppapiertjes. Ook hadden de pieten gespeeld met het speelgoed in de klassen, maar tijdens het opruimen hadden ze zich vergist en stond al het speelgoed in de verkeerde lokalen. De kinderen hadden een boze brief gestuurd dat ze dit niet fijn vonden. Snoepen en spelen mag, maar alles moet fatsoenlijk opgeruimd worden!

Helaas waren de pieten hiervan geschrokken en zijn ze ervandoor gegaan. De dag dat de Sint kwam, had hij geen pieten bij! Gelukkig kon Politie Maasland ons hiermee helpen. Ze hebben de twee pieten veilig en wel teruggebracht. Een dikke merci hiervoor! Daarna zijn de Sint en de pieten in alle klassen langsgegaan met cadeautjes en wat lekkers voor iedereen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio