ABVV

Zoals viel te verwachten kiest het ABVV voor de voorwaartse vlucht maar loopt hierdoor het ernstige risico om zichzelf hopeloos onmogelijk te maken tijdens het belangrijkste debat sedert jaren!

Rob De Wispelaere - Houthalen-Oost

Zelfs de grote tenoren van de SP-A beseffen dat er een bepaalde limiet overschreden is door de hoge werkloosheidcijfers waardoor de gelukkige bezitters van een job het gevoel hebben te bezwijken onder hun maandelijkse onderhoudsplicht...

Gekoppeld aan de dure brandstofprijzen zijn het barre tijden voor de gemiddelde werkman en niets laat vermoeden dat het leven terug een stukje goedkoper zal worden!

Alle partijen zijn (eindelijk) tot de verstandige conclusie gekomen dat er het best een eind komt aan de rol die de Belgische staat tot op de rand van het faillissement heeft gebracht: nl. de staatkundige onderhoudsplicht dat de zin of onzin (!) van werken gaan in vraag stelt!!

Indien het vakbondsfront de federale regering laat struikelen door haar onkunde of kwaad opzet (?) dan mag zij moreel gezien ons niet langer vertegenwoordigen!

Belgische vakbonden zijn de méést conservatieve koppigaards die er zijn!