NOLIKO Maaseik gastheer voor de allerbeste volleyballers

Print

NOLIKO Maaseik gastheer voor de allerbeste volleyballers

Maaseik

Maaseik -

Woensdag 18 december is een absolute hoogdag in de geschiedenis van volleybalclub NOLIKO Maaseik. Dan is immers het Russische topteam Belogorie Belgorod te gast in de LOTTO Dôme. Deze club speelt sinds 1992 onafgebroken in de Russische Super League en heeft daar een indrukwekkend palmares opgebouwd met maar liefst zeven landstitels en zeven bekers.

Voeg hier nog de twee eindzeges in de CEV Champions League bij en we spreken terecht over een topteam dat door kenners als één van de beste teams ter wereld beschouwd wordt.

In dit team spelen toppers zoals de 2,18m grote middenspeler Dmitriy Muserskiy die in september met Rusland Europees kampioen werd en op dit tornooi werd uitgeroepen tot Most Valuable Player. Verder is er hoekaanvaller Dmitriy Ilinykh die op het EK ook deel uitmaakte van de basiszes van Rusland. Voeg hier nog de Italiaanse setter Dragan Travica en de Duitse opposite György Grozer aan toe en je hebt een topteam. Een uitgelezen kans voor de volleyballiefhebber om deze toppers live in Maaseik aan het werk te zien!
Kaarten kunnen besteld worden via het secretariaat van NOLIKO Maaseik: 089562678 of via de site www.noliko-maaseik.be
Woensdag 18 december 2013, 20u30:
LOTTO Dôme Maaseik: NOLIKO Maaseik-Belogorie Belgorod


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio