Belgische Monegasken

Ik zou aan de lezersbrieven over Tom Boonen nog het volgende willen toevoegen.

Ludo Tilkens - Sint-Truiden

Indien Everts, Henin, Merckx en nu ook Tom Boonen zich in Monaco willen vestigen is dat hun zaak. Het zijn vrije mensen en mogen doen en laten wat zij nodig vinden voor zichzelf.

Het enige wat daartegen zou moeten gebeuren is het volgende, al de sportmensen die in België geen belasting willen betalen moeten ook België niet meer vertegenwoordigen. Er zijn echte Belgen genoeg. Wat Everts betreft: geen cross der Naties meer, wat Henin betreft geen OS meer, wat Boonen en Merckx betreft: geen selecties meer voor de Belgische ploeg en dus ook geen wereldtitels meer.

Een zaak wil ik nog even zeggen Boonen moet België verlaten omdat hij hier niet fatsoenlijk kan trainen. Ik kan daar moeilijk over oordelen of dat waar is of niet, ik weet wel dat er veel renner uit de voormalige Oostbloklanden, uit Australië, uit Ierland en ga zo maar verder zich hier kwamen vestigen en niet in Monaco. Waren dat dan allemaal dommeriken??

Vorige zondag moesten ECHTE Belgen wel de ziel uit hun lijf rijden voor hem. Er is maar een conclusie het zijn alleen Belgen als het hem goed uitkomt.