SMS-jes

11.400€ voor smsjes.

JMM

“Als” dit zo is ; gewoon onvoorstelbaar, hoe iemand zo naïef kan zijn, zich te laten meeslepen in aangeboden items in de media van valse reclame, maar vooral in valse “datingsites”. Eerlijk…, ik heb het ook eens geprobeerd, maar wist al onmiddellijk dat het hier ging over uitbuiting, corruptie, maffiatoestanden enz. Ik werd voor max. 3.75€ (0.75€ x 5) in de maling genomen. Als je deze kleine som een ‘maling’ mag noemen. Elk smsje kost je 0.75€, ook de smsjes die ze naar jou sturen ! Ik heb er onderzoek naar gedaan. Geloof me vrij : meer dan 88% van de aangeboden dames op datingsites van alle tv-zenders en annonces in dagbladen (ook buitenlandse) zijn “fake” (nep). Geen fout aan de dag- en weekbladen, maar aan degenen die de annonces plaatsen. Hier en daar misschien wel één dame die hieraan mee doet. Zij krijgt dan voor elke oproep 0.10€. Gezellige zwarte bijverdienste. Voor de rest zijn het kerels, die zich als dames voordoen, die je vragen stellen en je antwoorden. Ik heb ook grote moeite met dames die van Staatssteun genieten en daarnaast nog een vet betaalde erotische bijverdiensten hebben a rato van 4000€/maand. Heren politici ! Ingrijpen ! De media heeft maar één doel : geld incasseren. Mijnheer van 11.400€ was kwaad. Daar heb je toch zelf om gevraagd. Ben je ook kwaad, als je 100x op de lotto gespeeld hebt, en niets hebt gewonnen ? Is toch hetzelfde. Is de Lotto dan nu ook corrupt ?

Wat nog erger is : reeds lange tijd zijn er maffiabendes actief. Criminele bendes uit de vroegere Oostbloklanden, vooral Rusland. Zij opereren vanuit Amsterdam, Londen, Brussel, Parijs, New York. Ze maken prachtige datingsites aan, met foto’s van wonderbare mooie jonge dames (mannequintypes). Hoe werkt de maffia ? zij maken prachtige profielen aan met foto’s van deze mooie jonge dames. Foto’s worden ingepikt en gescand uit modellenburelen vanuit Moskou, St. Pietersburg, Minsk, Boedapest, Boekarest, enz. Je kunt ze allemaal inkijken. Om contact te krijgen met deze dames moet je eerst lid worden. Hiervoor zijn er verschillende formules mogelijk. Meest voor de hand liggende : lid worden a rato van 1.500€ op jaarbasis. Dan nog eens 25€/maand. Als je dat allemaal betaald hebt, krijg je van alle dames, burgerlijk adres, emailadres, telnr. enz. Hier klopt dus totaal niets van. Ofwel krijg je nooit antwoord. Ofwel heeft de dame in kwestie juist iemand gevonden. Die iemand is dan meestal iemand uit Amerika, juist omdat jij in Europa woont : geld weg ! Zoals hierboven aangegeven : inderdaad, misschien is er wel één dame, maar zij speelt het spelletje mee, en verdient hiermee een vette kluif, vooral tegenover de gangbare munten van de Oostbloklanden : stel dat zo een dame 5000x aangeklikt wordt per maand (gemakkelijk) x 0.10€ dan is dit 500€/maand, om totaal niets te doen. Is veel geld in Rusland voor die dame of voor die maffiakerels.

Ik wil iedereen aanraden : hou hiermee op aub, als het gaat om een 4-cijfernr. beginnend met een 3… ! Ook vele huwelijksburelen hebben brood gezien en nemen dit over van de maffia uit de Oostbloklanden. Ik heb ook grote moeite met het kansspel op vtm : “elke tiende beller”. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat mensen hieraan kunnen meedoen ?

Problemen kun je aangeven bij de Inspecteur van Economische Zaken, de Heer Benoît Anthonis. Deze Inspecteur maakt er echt werk van : benoit.anthonis@mineco.fgov.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer