Architecten

'Zes op tien architecten verdienen te weinig' (HBvL 17/09/05)/ Met aandacht heb ik deze tekst gelezen. Op basis van een aantal cijfers uit verschillende bronnen meld tde Vlaamse achitectenorganisatie : "Daaruit blijkt dat de architect de minst leefbare stiel is onder de vrije beroepen".

Mieke Mommen, zelfstandig diëtiste - Genk

Architecten als jullie denken de minst leefbare stiel te zijn, sorry maar dan kennen jullie de zelfstandige diëtisten nog niet !!

Als zelfstandige in hoofdberoep kan ik zeggen, en dit is voor verschillende van mijn collega's, we zijn blij een partner te hebben met een vaste job.

Na een 3 jarige hogeschoolopleiding, meer dan 20 jaar ervaring en na regelmatig volgen van heel wat bijscholingen zou dit toch niet mogen zijn, wel !

Vanuit de overheid vindt men gezonde voeding, gezonde dranken in de schoolautomaten, gezonde ontbijtsessies enz. heel belangrijk, en terecht.

Als diëtiste geven wij onze klanten een degelijke en persoonlijke begeleiding. Wanneer wij aan "concrete" preventie willen doen, tijd steken in goede dieetbegeleiding, dan is hier ivm tusenkomst voor dieetadvies bij een erkende diëtiste nog veel werk aan de winkel.

Als besluit na het lezen van bovenstaand artikel, en mijn eigen bedenkingen : gouden raad aan student-diëtisten: wil je als zelfstandig diëtist aan de slag, trouw aub niet met een zelfstandig architect!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer